Na sajmu u Banjaluci akcenat na avanturističkom turizmu

GS
Foto: TORS

BANjALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske /TORS/ predstaviće na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci ponudu avanturističkog turizma Srpske.

"S obzirom da je sajam svojevrsna najava promocije predstojeće ponude u proljetnim i ljetnim mjesecima, akcenat će biti stavljen na rafting, planinarenje i paraglajding, ali i na eko-etno ponudu, banjske centre, nacionalne parkove i ljetnu ponudu u planinskim centrima", naveli su iz TORS-a.

Osim toga, biće predstavljena i turistička dešavanja i manifestacije u Srpskoj.

Na 30 metara kvadratnih izložbenog prostora TORS-a, svoju ponudu predstaviće lokalne turističke organizacije opština i gradova Republike Srpske.

Četvrti međunarodni sajam turizma biće otvoren sutra u Banjaluci, a očekuje se učešće više od 150 domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Turske, Grčke i drugih zemalja EU.

Ova sajamska manifestacija biće održana u Sportskoj dvorani "Centar" i trajaće do 3. marta.

Iz TORS-a pozivaju zainteresovane sa posjete sajam jer će biti upriličeni sajamski popusti i brojna druga iznenađenja.

Sajam turizma održava se u organizaciji kompanije "RS konsalting end trejd" uz institucionalnu podršku Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i grada Banjaluka kao domaćina. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana