„m:tel“: Izaberite najbolje pakete sa najboljom akcijom

GS
„m:tel“: Izaberite najbolje pakete sa najboljom akcijom

BANjALUKA - U ljetnjoj „m:tel“ ponudi uz IPTV pakete i popust na cijenu mjesečne pretplate, očekuju vas i super televizori uz otplatu na 24 rate bez kamate.

-Želite li više od 300 TV kanala, najmodernije TV funkcionalnosti, videoteke, brzi internet i fiksnu/mobilnu telefoniju sa mnoštvom sjajnih bonusa?  Odaberite jedan od „m:tel“ TV paketa i uživajte u zabavi za sve uzraste uz 25 odsto popusta na cijenu mjesečne pretplate prva četiri mjeseca i televizore na rate bez kamate – poručuju iz kompanije „m:tel“.

U najnovijoj akciji, iz „m:tela“ preporučuju: Alpha TV uz mjesečnu ratu od 12 KM, Tesla TV uz ratu od 16,50 KM ili Sony TV uz mjesečnu ratu od 71,50 KM.

Uz „m:tel“ IPTV dobijate najbolje sportske sadržaje, najaktuelnije svjetske filmske i serijske naslove, a sadržaje možete da gledate kad god poželite uz funkcionalnosti premotavanja, vraćanja propuštenog sadržaja, pauziranja i snimanja.

-Pored toga dobijate najbrži net, fiksnu telefoniju sa odličnim bonusima ali i najbolju mobilnu mrežu u BiH. Odaberite najbolje pozivom na broj  0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba – poručii su iz ove kompanije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana