Mozzartov plemeniti karavan obradovao još pet udruženja

Mozzart
Mozzartov plemeniti karavan obradovao još pet udruženja

Plemeniti karavan kompanije Mozzart nastavlja da obilazi gradove širom BiH u kojima uručuje donacije u akciji „Humanitarni tiket u podne”. Ovog puta, sreću su donijeli udruženjima iz Doboja, Mostara, Banjaluke, Sarajeva i Rogatice.

Za Udruženje građana “Roditelji djece s invaliditetom Svjetlost” iz Mostara, koje je ovog mjeseca proslavilo prvi rođendan, tipovala je Lidija Stojkanović i time obradovala 37 mališana sa invaliditetom.

Udruženje je nastalo volonterski, nismo na gradskom budžetu, pa sve što radimo, postižemo zahvaljujući donacijama firmi kao što je Mozzart. Naš cilj je pronaći veći prostor za još više aktivnosti za našu djecu kako bismo im mogli biti više od pomoći. Mozzartova donacija nam je pomogla u radu na čemu smo im veoma zahvalni- kaže Dajana Erdelić, potpredsjednica Udruženja „Svjetlost”, Mostar.

Dobitni humanitarni listić usrećio je i članove Udruženja „Igrom do riječi”. Za njih je tiket odigrao novinar, reporter i voditelj Đuro Svilar. Osvojenim iznosom izvukao osmijeh na licima mališana, na njemu mu njemu i kompaniji Mozzart veoma zahvalni u ovom dobojskom udruženju.

Plemeniti kladioci, uz asistenciju Mozzarta, donaciju su uputili i banjalučkom Udruženju oboljelih od karcinoma pluća “Diši za život”. Za njih je igrao muzičar Marko Žigmanović, a donacija će pomoći pacijentima i ljekarima koji su već dvije godine kroz Udruženje posvećeni misiji unapređenja dijagnostičkih i terapijskih procedura.

Sa banjalučke adrese se zahvaljuju Mozzartu, a zahvalnica im opet stiže i iz Rogatice. Humanitarni tiket ponovo je obradovao više od 100 članova Udruženja roditelja sa četvoro i više djece “Napredak” iz Rogatica, a među njima i porodicu sa 10 djece.

Hvala kompaniji Mozzart na pomoći našem udruženju u kontinuitetu. Ovo je treći put da su nas obradovali, a njihove donacije mnogo nam znače u radu- kaže  Slađan Jagodić - predsjednik Udruženja

Sreća je zakucala i na vrata sarajevskog Udruženja za pomoć i edukaciju oboljelih od multiple skleroze Ilidža.

A sreću im je dobitnim Mozzart tiketom, donio bivši fudbaler Milan Radulović. Na taj način pružili su pomoć brojnim članovima ovog udruženja u borbi za što kvalitetniji život sa ovim oboljenjem. O sreći i zahvalnosti povodom ove donacije, najbolje svjedoče osmijesi na njihovim licama.

A Mozzartov plemeniti karavan nastavlja da putuje kroz gradove širom naše zemlje gdje će članovima brojnih udruženja izvući osmijehe na lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana