Mozzartov Audi A3 u otišao u Srbac (VIDEO)

Mozzart
Mozzartov Audi A3 u otišao u Srbac (VIDEO)

Pobjednicima takmičenja „Jedan tiket do Audia A3” u Banjaluci uručene vrijedne glavne nagrade.

Osjećaj je bio zaista nevjerovatan. Čudan, ali ipak kao san iz kojeg se probudiš i osvojiš glavnu nagradu.

Ovim riječima je opisao svoj osjećaj Goran Miholjčić iz Srpca kada je saznao da je pobjednik velikog Mozzartovog takmičenja „Jedan tiket do Audia A3”, koje je trajalo od 24. novembra do 24. decembra, i da je postao vlasnik novog automobila Audi A3.

Uzbudljiviji početak 2024. godine nije mogao ni da zamisli, jer je tek dva dana nakon izvlačenja saznao da je dobitnik glavne nagrade i da je baš njegov kupon izvučen u nevjerovatnoj konkurenciji od 307.986 ubačenih kupona i potvrda o uplati.

Zanimljivo, Goran je u toku nagradne igre odigrao 16 tiketa i toliko kupona ubacio u Mozzartovu kutiju iznenađanja. Od tih 16 bilo je i dobitnih, ali tiket koji se nalazio na pobjedničkom kuponu bio je gubitan i to su na njemu bili promašeni svi parovi.

„Samo u Mozzartu i kad promašiti sve parove na tiketu i možeš osvojiti novi automobil”, kroz smijeh dodaje Goran dok sjeda u svog novog četverotočkaša.

Nagrade su dodjeljene i dobitnicima drugog i trećeg mjesta koji nisu krili oduševljenje osvojenim nagradama.

Druga nagrada Iphone 14 dodjeljena je Dejanu Čikiću iz Gradiške, a treća nagrada Sony Play Station 5 otišala je u Kotor Varoš dobitnici Tamari Milanović.

Širom Republike Srpske u proteklih mjesec dana u okviru nagradne igre nagrađeno je 69 dobitnika, iz čak 43 grada koji su nagrađivani u tri kruga izvlačenja.

Nagrađeni u dva kruga regionalnih izvlačenja su dobili 22 električna trotineta, 22 portabl zvučnika i 22 Mozzart duksa.

Igrajte se i u olimpijskoj 2024. sa Mozzartom, jer vas čekaju brojna iznenađenja. Budite u toku, pratite šta vam spremamo i budite pobjednici!

Čestitamo srećnim dobitnicima!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana