Mozzart uz Travnik: Drugu godinu zaredom podržali Futsal kup

GS
Mozzart uz Travnik: Drugu godinu zaredom podržali Futsal kup

Malonogometni spektakl okupio više od 200 igrača i brojnu publiku.

Drugu godinu zaredom Travnik je bio mjesto susreta vrhunskih futsalera i ljubitelja ovog sporta. Tokom deset dana, Futsal kup Travnik okupio je više od 200 igrača iz 24 malonogometne ekipe i brojnu publiku koja je uživala u mečevima bodreći svoje favorite sa tribina. Uz Travničane je i ove godine bila kompanija Mozzart koja im je, u ulozi generalnog sponzora, asistirala do spektakularnog finala. 

„Izuzetno smo zahvalni kompaniji Mozzart što je podržala Travnik futsal kup drugu godinu zaredom, a ove godine u ulozi generalnog sponzora. Njihova kontinuirana podrška ne samo da doprinosi uspjehu našeg turnira, nego ga podiže na viši nivo i podstiče razvoj naše zajednice, a i kvalitet našeg turnira. Nadamo se da ćemo nastaviti suradnju sa kompanijom Mozzart i naredne godine“, poručio je Danijel Gabrić, organizator turnira.

A group of men playing footballDescription automatically generated

Organizatori poručuju da su izuzetno ponosni na ovogodišnji Travnik futsal kup koji je premašio sva očekivanja u pogledu kvaliteta igre, sportske atmosfere i brojnosti publike. Posjećenost ovogodišnjeg kupa je bila izvrsna, nadmašila je prošlogodišnje brojke, a prenos završnice turnira je pogledalo oko 3.000 gledalaca.

Atmosfera na ovogodišnjem kupu bila je i više nego uzbudljiva. Publika je sve utakmice, a posebno završnicu, pratila strastveno i sa užitkom, a kako i ne bi - kada su gledali najbolje igrače futsala. Sigurno je to sve doprinijelo nezaboravnom iskustvu za sve prisutne, a i ekipama dalo dodatnu podršku.

Plan za iduću godinu im je da se dodatno unaprijedi Travnik futsal kup kroz još viši stepen organizacije, povećanje nagradnog fonda i još bogatiji sadržaj. To, kažu organizatori, neće biti problem jer ovaj kup, uz podršku istinskih prijatelja sporta poput Mozzart-a, raste iz godine u godinu.

Two men holding a trophy and a signDescription automatically generated

A person holding a trophy and a signDescription automatically generated

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana