Ministarstvo porodice, omladine i sporta: Aramandina smrt ogroman gubitak

Srna
Ministarstvo porodice, omladine i sporta: Aramandina smrt ogroman gubitak

BANjALUKA - Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske izrazilo je žaljenje zbog tragične smrti dugogodišnjeg predsjednika Planinarskog saveza Republike Srpske Ljubiše Aramande i njegove kćerke, ističući da je Aramandina smrt ogroman gubitak za sport Republike Srpske, ali prvenstveno za porodicu.

-Ljubiša je bio iskusan instruktor letenja, planinar, vrhunski sportski radnik i njegova smrt je ogroman gubitak za sport Republike Srpske, ali prvenstveno za porodicu. Sudbina je htjela da Ljubiša nastrada u visinama koje je toliko volio - navodi se u telegramu ministra porodice, omladine i sporta po ovlaštenju predsjednika Vlade, Zlatana Klokića.

Klokić je istakao da će Aramandina posvećenost, entuzijazam i energija biti motiv njegovim sportskim kolegama da nastave da ostvaruju njegove sportske snove, a da "porodica u ovim najtežim trenucima može biti ponosna na sve što je Ljubiša uradio kao čovjek i sportista", saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Predsjednik Planinarskog saveza Republike Srpske Ljubiša Aramanda (47) i njegova kćerka stradali su danas u padu sportskog aviona u blizini aerodoma u Prijedoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana