Međunarodnom saradnjom do dešifrovanja aplikacija "Skaj" i "Anom"

Srna
Međunarodnom saradnjom do dešifrovanja aplikacija "Skaj" i "Anom"

SARAJEVO - Operativna saradnja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH sa međunarodnim policijskim agencijama posebno je vidljiva kroz dešifrovanje aplikacija "Skaj" i "Anom", izjavio je danas u Sarajevu direktor Direkcije Mirsad Vilić na sastanku sa glavnim tužiocem BiH Milankom Kajganićem.

Vilić je upoznao Kajganića o poslovima i zadacima Direkcije koji se svakodnevno obavljaju u okviru obezbjeđivanja VIP lica i diplomatsko-konzularnih predstavništava, te istakao ulogu i značaj ove agencije u bezbjednosnom sistemu BiH, saopšteno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela.

Kajganić je naglasio opredijeljenost Tužilaštva BiH da svojim kapacitetima nastavi pružati efikasnu podršku nadležnim institucijama za sprovođenje zakona u BiH, naglašavajući značaj Direkcije, kao jedne od policijskih agencija na BiH.

Sagovornici su današnji sastanak ocijenili veoma uspješnim, kao i dugogodišnju saradnju Direkcije i Tužilaštva BiH, posebno ističući veoma uspješnu saradnju na međunarodnom planu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana