Maturanti Poljoprivredne škole proslavili kraj srednjoškolskog obrazovanja FOTO

Sara Bojanić
Maturanti Poljoprivredne škole uz pjesmu i trubače obilježili matursku proslavu
Foto: Velibor Tripić | Maturanti Poljoprivredne škole uz pjesmu i trubače obilježili matursku proslavu

BANjALUKA - Maturanti Poljoprivredne škole večeras su se okupili u centru grada i uz pjesmu i trubače obilježili matursku proslavu. Učenici Poljoprivredne škole nisu krili sreću i veselje.

Učenik Poljoprivredne škole Darko Blažević rekao je za "Glas Srpske" da će doživljaje iz srednje škole još dugo pamtiti.

"Srednja škola će mi ostati u lijepom sjećanju. Pamtiću je po mnogobrojnim nestašlucima i po prvoj ljubavi" rekao je Darko.

Koliko je matura bitan događaj u životu svakog srednjoškolca, pokazuje i činjenica da su se ovi maturanti posebno potrudili da zablistaju u maturskoj noći.

Učenica ove škole Tamara Dobrić, koja je blistala na maturskoj večeri, kazala je da je svoju svečanu haljinu pronašla van granica države.

 

"Matursku haljinu sam kupila u Beogradu. Za mene je matura bitan događaj i trudila sam se da što ljepše izgledam" rekla je Tamara.

Dodala je da, zajedno sa svojim školskim drugovima očekuje dobar provod do kasno u noć. 

Nakon okupljanja na "Trgu Krajine" maturanti su se dobro poznatim defileom uputili prema hotelu "Bosna" gdje je organizovano slavlje do kasnih noćnih sati. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana