Martovsko skijanje na Jahorini uz posebne pogodnosti

SRNA
Martovsko skijanje na Jahorini uz posebne pogodnosti

JAHORINA- Olimpijsku planinu Jahorinu danas je pokrio novi snijeg, što je obradovalo sve ljubitelje zimskih sportova i prirode, a nove padavine omogućile su poboljšane uslove za skijanje i nastavak zimske sezone koja danas broji 114. dana kontinuiranog rada.

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić pozvao je sve ljubitelje zimskih sportova da uživaju u martovskom skijanju na ovoj planini, jer je, kako je istakao, ovaj mjesec najljepši za skijanje i bordanje.

"Sa dolaskom minusa, očekujemo i dodatne snježne padavine koje će obogatiti naše staze. Naš sistem za vještačko osnježavanje radi kada god uslovi to dozvoljavaju i fokusirani smo maksimalno na organizaciju skijanja", naglasio je Ljevnaić i dodao da je u martu idealno vrijeme za skijanje, jer su dani duži i topliji.

On je pozvao sve ljubitelje skijanja da iskoriste specijalne ponude i uživaju u produženoj skijaškoj sezoni na Jahorini, sapšteno je iz Olimpijskog centra.

Osim uzbudljivih skijaških staza, posjetici imaju priliku da iskoriste popust na ski karte od 50 odsto, navedeno je u saopštenju.

Za one koji žele da imaju potpun doživljaj planine, od 15. marta do 30. aprila u ponudi su i promo cijene za smještaj u apartmanima Olimpijskog centra, uz ponudu polupansiona i povoljnije cijene za ski karte.

Pored dnevnog skijanja, posjetioci imaju priliku uživati i u noćnom skijanju petkom i subotom i u tom periodu je i ekskluzivna ponuda u "Olimp baru".

"Na 1.879 metara nadmorske visine imate priliku uživati popust od 20 odsto na kompletan asortiman između dnevnog i noćnog skijanja. Svaki gost koji rezerviše ručak u Olimp baru dobija besplatnu vožnju gondolom. To znači da ćete moći uživati u vrhunskoj hrani i u nezaboravnom panoramskom pogledu na planinu, sa uključenom panoramskom vožnjom gondolom Poljice. Parking prostori na Jahorini su takođe bez naplate dostupni svim posjetiocima ove planine", ističu iz Olimpijskog centra.

Na Jahorini se trenutno odvija humanitarna akcija, pružajući posjetiocima još jednu priliku za besplatnu vožnju gondolom svakog petka, subote i nedjelje do kraja sezone.

"Sve što je potrebno je dobrovoljno donirati novac u kutije postavljene na polazu gondole Poljice, kao i u našem suvenir šopu na Poljicama i Olimp baru", navedi se u saopštenju i dodaje da će prikupljeni novac biti usmjeren kao podrška porodicama Terzić i Todorović, koje su nedavno stradale u požaru.

"Vaš doprinos će značiti mnogo, pružajući podršku onima kojima je to najpotrebnije", poručili su iz Olimpijskog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana