“Lutrija RS” plasirala novu instant srećku: “Ostrvo s blagom” krije dobitak i do 70.000 KM

D. B.
“Lutrija RS” plasirala novu instant srećku: “Ostrvo s blagom” krije dobitak i do 70.000 KM

BANjALUKA - Ne morate otići na pusto ostrvo kako biste pronašli put do skrivenog blaga. Dovoljno je da odigrate novu instant srećku “Lutrije RS” i osvojite mnogobrojne novčane dobitke, od kojih su najveće dvije premije po 70.000 KM.

Saopšteno je to iz “Lutrije Republike Srpske” koja kontinuirano širi svoj asortiman novim instant srećkama, a jedna od njih je i “Ostrvo s blagom”.

- Nova srećka se razlikuje od ostalih po tome što se na jednoj srećki mogu odigrati dvije igre pa će igračima biti veoma zanimljivo da povezuju iste ključeve ili simbole i na taj način osvoje potencijalne dobitke u rasponu od 2.000 do 70.000 maraka - saopštila je “Lutrija RS”.

Ova srećka, ističu, može se pronaći na svim prodajnim mjestima “Lutrije RS” po cijeni od dvije marke.

Kako se bliže praznici, “Lutrija RS” tradicionalno priređuje i specijalna kola lota i TV binga u kojima uvijek donosi više sreće i prilika za dobitke, pa tako u vanrednim kolima binga specijalni brojevi “ekstra šanse” najsrećnijim igračima donijeće i automobile marke “hjundai bajon”, ili premiju bingo 34 u iznosu oko 600.000 KM.                    

- U specijalnim kolima lota igrači takođe mogu da osvoje i automobile marke “ford kuga titanijum”, ali igrač koji bude najsrećnije ruke mogao bi da osvoji više od osam miliona maraka, koliko trenutno iznosi fond za loto sedmicu - dodali su u “Lutriji RS”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana