Ljepota savršenih portreta - Honor 200: U m:tel ponudi sa nevjerovatnim popustom od 140 KM

M:tel
Ljepota savršenih portreta - Honor 200: U m:tel ponudi sa nevjerovatnim popustom od 140 KM

Kada se umjetnost susretne sa dizajnom, kao što je to slučaj sa Honor 200 modelom, onda je već na prvi pogled jasno da se radi o nečemu posebnom.

Osim što privlači pažnju izgledom, Honor 200 je fantastični majstor za portrerte. Portretne fotografije uslikane ovim telefonom predstavljaju omaž čuvenom Harcourt studiju u Parizu, specijalizovanom za slikanje filmskih zvijezda i slavnih ličnosti.

Tri kamere od 50 MP podržane su vještačkom inteligencijom i savršenom kontrolom svjetla i sjenke. Selfi kamera oživljava portrete u živim bojama visokog kvaliteta, a telefoto kamera bilježi sve, bez obzira na udaljenost.

Osim sjajnih fotografija, Honor 200 pruža impresivno korisničko iskustvo i odličan odnos kvaliteta i cijene.

Veliki ekran od 6,7 inča visoke rezolucije je u potpunosti prilagođen ljudskim oku za potpuno uživanje u sadržaju a moćni procesor obezbjeđuje snagu i stabilnost za sve zahtjevne zadatke. Izdržljivost u radu mogućava baterija od 5.200 mAh sa super brzim punjenjem od 100 W.

Sa dizajnom inspirisanim čuvenim Gaudijem djelima, Honor 200 je idealan za sve korisnike koji cijene vrhunsku tehnologiju predstavljenu sa stilom.

Potražite ga u m:tel ponudi uz odličan popust od 140 KM. Požurite, ova ponuda traje do kraja jula ove godine ili do isteka zaliha.

Dodatne informacije potražite na mtel.ba ili pozivom na 0800 50 000.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana