Limitirano izdanje Nektar piva za crveno-plave šampione

G.S.
Limitirano izdanje Nektar piva za crveno-plave šampione

BANjALUKA – Banjalučka pivara je svim srcem uz "FK Borac", a tim povodom je na tržište plasirano šampionsko izdanje "Nektar" piva u bojama "FK Borac" kao vid podrške za ostvarivanje vrhunskih rezultata u prethodnoj sezoni, ali i dodatni podstrek za uspješan početak nove sezone.

Iz Banjalučke pivare ističu da im je saradnja sa „FK Borac" veoma važna, jer je Borac zaštitni znak Banjaluke kao što je i „Nektar" pivo.

„FK Borac je fudbalski šampion BiH, a „Nektar" brend je postao poznat širom regiona. Želja nam je da sa ovim posebnim izdanjem „Nektar-a" proslavimo sjajnu sezonu iza nas te da pružimo podršku našem Borcu na evropskom putu. Nadamo se da će se novi izgled „Nektar-a" svidjeti svim Borčevim navijačima i da će im dati još jedan razlog da neprestano bodre svoj klub ," izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Iz Kluba ističu da su veoma ponosni na saradnju i što uz podršku Banjalučke pivare ostvaruju dobre rezultate.

 

"FK Borac i Banjalučka pivara dva su simbola Banjaluke koja su nadaleko prepoznatiljiva i mi smo ponosni što zajedno, rame uz rame, koračamo ka novim uspjesima.Podrška koju naš klub dobija od Banjalučke pivare je od nemjerljivog značaja i nama je drago što u ovoj kompaniji imamo iskrenog prijatelja koji je uvijek bio uz FK Borac. Naš klub ovog ljeta piše nove stranice klupske istorije i želimo da napravimo iskorak na evropskoj sceni, te da se konačno domognemo grupne faze evropskog takmičenja. Na tom putu, vjetar u leđa daju nam i naši prijatelji iz Banjalučke pivare, a zajedničkim snagama možemo da ostvarimo cilj,"  izjavio je Dejan Čato, direktor FK Borac.

 

Uz podršku Banjalučke pivare i "Nektar" piva, "FK Borac" je protekle sezone osvojio titulu u Premijer ligi BiH, a sjajnim igrama u kvalifikacijama došli su na korak od istorijskog plasmana u Evropu. U četvrtak "FK Borac" dočekuje KI Klaksvik, iako imaju gol zaostatka, uz podršku svih onih kojima je Borac u srcu, nadaju se pobjedi koju će da proslave uz "Nektar" pivo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana