Laketa: Aktivnosti policije i u Bileći, Gacku i Nevesinju

Srna
Laketa: Aktivnosti policije i u Bileći, Gacku i Nevesinju

TREBINjE- Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa rekao je danas da se i na području Bileće, Gacka i Nevesinja sprovode aktivnosti policije na pronalaženju predmeta u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom droga i nedozvoljenim držanjem oružja i municije.

"Pretresi na određenim lokacijama još traju. Prema sadašnjim informacijama, pronađene su određene puške čije držanje građanima nije dozvoljeno", rekao je Laketa novinarima u Trebinju.

On je naveo da je policija u Trebinju danas uhapsila danas četiri lica osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet droga, u okviru operativne akcije "Ulica 2023", tokom koje su izvršeni pretresi na pet lokacija u gradu.

Laketa je dodao da je policija izvršila i preglede hotela i hostela u Trebinju s ciljem pronalaženja lica za kojima se traga ili koja se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima.

Srna nezvanično saznaje da su u akciji "Ulica 2023", usmjerenoj na sprečavanje preprodaje uličnih droga u Trebinju, uhapšeni Igor Ateljević, Dejan Kovač, Marko Ćorović i Davor Vuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana