Kozarska Dubica: U rekonstrukciju objekta pošte uloženo 350.000 KM

Srna
Kozarska Dubica: U rekonstrukciju objekta pošte uloženo 350.000 KM

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici danas je svečano otvoren kompletno rekonstruisan objekat pošte u centru grada, a ukupna investicija vrijedna je oko 350.000 KM.

Direktor "Pošta Srpske" Miladin Radović rekao je da je rekonstrukcija ovog objekta vršena u dvije faze, obuhvaćena je zamjena kompletnog krovnog pokrivača, uređenje okolnih površina, fasade, prilaznih staza za lica sa invaliditetom, te je kompletno rekonstruisana šalter sala.

"Omogućili smo što bolju i kvalitetniju uslugu svim našim korisnicima, a zaposlenima obezbijedili bolje uslove za rad i pratili sve moderne trendove", rekao je Radović novinarima.

On je naglasio da će "Pošte Srpske", kao ozbiljno i odgovorno društveno preduzeće nastaviti sa rekonstrukcijom drugih objekata širom Republike Srpske, jer smatra da su pošte jedan od glavnih stubova Srpske.

Predsjednik Skupštine opštine Vladimir Rokić zahvalio je rukovodstvu "Pošta Srpske" što je Kozarska Dubica dobila u potpunosti renovirani objekat.

"Ovo je veliki dan za naše građane jer će im biti pristupačnije usluge `Pošta Srpske`. Želim srećan rad svim zaposlenim, a lokalna zajednica će uvijek pružiti podršku radu tog preduzeća, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti", rekao je Rokić.

Svečanosti u poslovnici "Pošta Srpske" u Kozarskoj Dubici danas su prisustvovli predstavnici društvenog, kulturnog i privrednog života, te opštine i Republike Srpske, a svečanu vrpcu presjekli su direktor "Pošta Srpske" Miladin Radović i predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Vladimir Rokić.

Pored objekata u centru Kozarske Dubice, "Pošte Srpske" imaju svoje objekte i u Demirovcu, Međuvođu, Knežici i Bačvanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana