Kostajnica: Brojni sadržaji u okviru proslave krsne slave

Srna
Kostajnica: Brojni sadržaji u okviru proslave krsne slave

KOSTAJNICA - Proslava Duhova, krsne slave opštine Kostajnica i Hrama svete Trojice, ove godine obuhvatiće brojne kulturne, zabavne i sportske sadržaje.

Obilježavanje počinje od sutra i trajaće do ponedjeljka, 13. juna. Za sutra su planirane predstave "Luckasti klovnovi" i "Jazavac pred sudom" Dramske scene Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva Prnjavor, nastup kostajničkog Kulturnoumjetničkog društva "Potkozarje" i koncert grupa "KOB" i "Springsi" u okviru Moto susreta.

U subotu, 11. juna, počinje turnir u malom fudbalu, defile motorista kroz grad i koncert grupe "Rok ko fol".

Polufinale i finale turnira u malom fudbalu biće igrano u nedjelju, 12. juna. Istog dana u 20.00 časova u centru grada biće održan tradicionalni "Duhovski koncert", a ove godine će Kostajničane i njihove goste zabavljati pjevačica Aleksandra Mladenović.

Bogosluženje u ponedjeljak planirano je u Hramu Svete Trojice, te pomen i polaganje vijenaca na spomen-obilježja u gradskom parku i pozorišna predstava "Jefimija" Pozorišta Trebinje.

Od 11. do 13. juna u centu grada biće postavljen štand na kome će Turistička organizacija opštine Kostajnica sa lokalnim proizvođačima suvenira, ručnih radova i meda izložiti svoje proizvode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana