Koncert za novu nadu u životu dječaka Edija

SRNA
Koncert za novu nadu u životu dječaka Edija

BIJELjINA - U Bijeljini je održano humanitarno veče, uz koncert kamernog hora studenata Pedagoškog fakulteta, a sav prikupljeni prihod biće usmjeren dječaku Ediju Tufeku iz Donje Jablanice koji je u nedavnim poplavama i klizištima ostao bez članova porodice.

Kamernim horom dirigovala je docent na ovom fakultetu Jelena Trakilović.

Izvedene su i recitacije studenata ove visokoobrazovne ustanove, dok su docent na ovom fakultetu Vesna Todorović i profesor-prodekan Ljubo Škiljević /harmonika/ izveli nekoliko pjesama.

Dekan Pedagoškog fakulteta Dalibor Stivića rekao je Srni da ulaznica za koncert košta pet KM, a postavljena je i kutija za dobrotovorne priloge posetilaca.

"Sav novac koji prikupimo usmjerićemo direktno dječaku Ediju Tufeku iz Donje Jablanice koji je u razornim nepogodama ostao bez igđe ikog - bez roditelja, bez bake i djeda", naveo je Stivić.

On je naglasio da humanost ne poznaje granice i rađa se iz čiste ljudske potrebe.

Pedagoški fakultet u Bijeljini Univerziteta u Istočnom Sarajevu do sada je učestvovao na brojnim humanitarnim večerima ili je bio organizator.

Humanitarno veče održano je u prostorijama Sokolskog doma.

Katastrofalne poplave pogodile su u noći između 3. i 4. oktobra Hercegovačko-neretvanski kanton i Srednjobosanski kanton.

Na području Hercegovačko-neretvanskog kantona smrtno su stradala 24 lica.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana