Kompanija "m:tel" uručila 30 paketa pomoći za socijalno ugrožene stanovnike Vukosavlja

GS
Kompanija "m:tel" uručila 30 paketa pomoći za socijalno ugrožene stanovnike Vukosavlja

BANjALUKA - Predstavnici Kompanije "m:tel" uručili su u Vukosavlju 30 paketa pomoći za socijalno ugrožene kategorije stanovništva iz te opštine.

- U okviru akcije "Niste sami, imate prijatelje" uručeno je 30 paketa pomoći Centru za socijalni rad Vukosavlje - saopšteno je iz "m:tela".

Glavni saradnik za društvenu odgovornost ove kompanije Sandra Stanić rekla je da je tokom dvije godine, koliko traje akcija, uručena pomoć onima kojima je najpotrebnija.

-Posjetili smo mnogo krajeva u BiH, odnijeli mnogo paketa hrane i higijenskih proizvoda, drva za ogrev, građevinskog materijala, obnovili kuće, fiskulturne sale, škole, darovali potrebnu opremu i alat, ali i pružili druge oblike pomoći -  istakla je Stanićeva.

Direktor Centra za socijalni rad Vukosavlje Tanja Prnjić dodala je da se akcija odnosi na porodična domaćinstva čiji članovi žive u teškim materijalnim i socijalnim uslovima.

- Našoj humanitarnoj akciji, povodom Međunarodnog dana porodice, odazvao se `M:tel` kojem zahvaljujem na humanosti koju su i ovoga puta iskazali. Nadamo se da ćemo imati odaziv i od ostalih privrednih subjekata, te da ćemo i ubuduće organizovati ovakve akcije prikupljanja paketa pomoći -rekla je Prnjićeva.

Predstavnici "m:tela" naglasili su da se nadaju da će njihov primjer biti motivacija i ostalima da pomažu zajednici i pojedincima kojima je pomoć potrebna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana