Kompanija „m:tel“: Nabavite trotinet za jeftinije i brže kretanje po gradu

GS
Kompanija „m:tel“: Nabavite trotinet za jeftinije i brže kretanje po gradu

BANjALUKA - Odlična pogodnost za sve korisnike „m:tel“ paketa je i mogućnost kupovine trotineta iz „m:tel“ ponude uređaja, na rate bez kamata, poručuju iz ove kompanije.

Uz Paket TV+NET+TEL M+ novi trotinet u „m:tel“ ponudi - Mi Pro 2, možete otplatiti za godinu uz mjesečnu ratu od 64 KM.

-O prednostima ovog prevoznog sredstva nije potrebno mnogo govoriti. Njegovo gorivo je struja, a kretanje kroz gradsku gužvu neće vam zadavati glavobolje. Mi električni trotinet Pro 2 je jedan od najsnažnijih električnih trotineta koji ćete trenutno nacći i jedan je od najmoćnijih Xiaomi modela. Jednostavan je za upravljanje i zahvaljujući svom dizajnu lako se može preklopiti za tri sekunde – naglasili su u kompaniji „m:tel“ .

Ovaj model ima visokokvalitetni motor snage 300 W, u zavisnosti od prevezenog tereta, uslova okoline i stanja baterije omogućava maksimalnu brzinu od 25 kilometara na čas.

-Savršena kombinacija lijepog i korisnog, odvešće vas na još dalje destinacije. Mi Električni trotinet Pro 2 odlikuje litijumska baterija od čak 12400 mAh – jedna od najvećih baterija koju ćete trenutno naći. Nevjerovatna baterija vam omogućava da pređete 45 kilometara uz jedno punjenje – istakli su u „m:telu“.

Ukoliko se odlučite da nabavite ovaj moćni trotinet u „m:tel“ ponudi, na poklon dobijate Xiaomi Mi prenosivu pumpu – vrlo koristan i kompaktan gadžet koji pruža višestuku upotrebu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana