Kompanija m:tel donirala dječije igralište i park na Aerodromu Banjaluka

M:tel
Kompanija m:tel donirala dječije igralište i park na Aerodromu Banjaluka

Zahvaljujući donaciji kompanije m:tel, Aerodrom Banjaluka bogatiji je za nove sadržaje koji će putnicima omogućiti ugodnije okruženje i odmor prilikom odlaska i dolaska sa putovanja. Riječ je o novom dječijem igralištu i uređenom parku smještenim unutar aerodromskog kompleksa.

Svečanom otvaranju prisustvovale su Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel i Jelena Lekić, v.d. generalnog direktora Aerodroma Republike Srpske, koje su istakle značaj ovakvih projekata za zajednicu i putnike.

„Sa banjalučkog aerodroma saobraćaju velike kompanije, naročito u vreme letnjih odmora, i zato je bilo potrebno proširiti potencijalni prostor gde mogu da borave putnici. Ovaj multifunkcionalni prostor koji je napravio m:tel može da služi deci kao igralište kako ne bi bili zarobljeni u gužvi čekajući let, ali može da posluži i starijima kao zona za odmor ili kao zona gde će moći da dopune svoje uređaje. I, na izvestan način, predstavlja proširenje samog aerodroma", istakla je Trivan prilikom otvaranja igrališta i parka čija je izgradnja vrijedna više od 150.000 konvertibilnih maraka.

 

Svi putnici će od sada će imati kvalitetnije iskustvo boravka u aerodromskom kompleksu. „Ovaj projekat izgradnje parka i dječijeg igrališta je svakako nešto što će da upotpuni taj prvi utisak. Kompanija m:tel sa Aerodromom sarađuje dugi niz godina i ovaj projekat je dio te saradnje, tako da možemo da iskažemo veliku zahvalnost na ovoj donaciji", poručila je Lekić. 

Ovaj projekat predstavlja odličan primjer kako privatni sektor može igrati ključnu ulogu u stvaranju pozitivnih promjena u zajednici u kojoj posluje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana