Kineska kompanija učestvovala u humanoj akciji pomoći

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA- Predstavnici firme "Šandong haj spid" / Shandong Hi-Speed /, koji imaju kancelariju u Banjaluci, učestvovali su u humanoj akciji pomoći Saši Janjić iz ovog grada kome su donirali zalihu suplemenata koji mu, zbog bolesti, pomažu da vodi normalan život.

"U neprilikama se poznaju istinski prijatelji. U neprilici su se našli i Jadranka Janjić i njen sin Saša iz Banjaluke. Dirljiva priča koja ne može stati u ovaj tekst ponukala nas je da iskoristimo sve svoje umijeće da pomognemo ovoj divnoj porodici", saopšteno je iz Udruženja "Bosansko-kineskog prijateljstva".

Zbog bolesti, Saša se od 1998. koristi biljne preparate, suplemente koje posebno za Sašu pravi doktorica Tan koja radi u kineskoj provinciji Hebei.

Suplementi po recepturi tradicionalne kineske medicine koje su Sašini roditelji nabavljali iz Kine, pomažu mu u normalnom životu. Epidemija je učinila svoje i mnoge veze više ne postoje.

Jadranka se obratila ovom udruženju za pomoć pri nabavci ovih suplemenata.

Nakon nekoliko mjeseci traženja načina, rješenje je nađeno. Predstavnici firme "Šandong haj spid" zakucali su Jadranki i Saši na vrata i donijeli im skromnu zalihu koja će Saši omogućiti svakodnevnicu bez stresa, a njegovoj mami mirniji san, ističe se u saopštenju.

Jadranka je tom prilikom ugostila predstavnike firme u svom domu.

Udruženje "Bosansko-kineskog prijateljstva" zahvalilo je kineskoj kompaniji na pomoći prilikom nabavke ovog suplementa i pokazali da istinsko prijateljstvo ne poznaje prepreke. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana