Kakvo nas vrijeme očekuje sutra

Srna
Foto: Tanjug

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost i maksimalnu temperaturu vazduha od 13 do 22 stepena Celzijusova.

Ujutro će biti svježe i vedro, uz rijeke i po kotlinama sa maglom koja će se lokalno u ovim krajevima zadržavati i duže, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom prijepodneva i većeg dijela dana očekuje se pretežno sunčano vrijeme, a u Hercegovini od sredine dana prolazna oblačnost.

Duvaće slab do umjeren vjetar promjenljivog ili istočnog smjera, u Hercegovini tokom dana u skretanju na južne smjerove.

U većini krajeva danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz đelimično razvedravanje, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Mrkonjić Grad 14, Banjaluka i Čemerno15, Han Pijesak 16, Prijedor i Gradačac 17, Bijeljina, Doboj, Zvornik i Sokolac 18, Gacko, Sarajevo i Tuzla 20, Bileća 21, Zenica 22, Trebinje 23, Višegrad i Neum 24, te Mostar 26 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana