Kakvo nas vrijeme očekuje sutra

GS
Foto: Ilustracija

SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno u većini krajeva, slabe kiše biće ponegdje u Krajini i Hercegovini, dok će na sjeveroistoku biti i sunčanih perioda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od sedam do 11, na jugu do 14, u višim predjelima od četiri, a dnevna od 16 do 21, na jugu 24 stepena Celzijusova.

Ujutro će biti oblačno, a slaba kiša očekuje se samo ponegdje u Krajini, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar promjenljiv ili istočnih smjerova, u Posavini tokom dana i umjeren uglavnom istočnih smjerova.

U Hercegovini i zapadnim područjima danas je bilo pretežno sunčano, u ostalim krajevima umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje. U kasnim večernjim časovima slaba kiša očekuje se na zapadu i sjeverozapadu, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 10 stepeni, Kalinovik 14, Ribnik i Han Pijesak 15, Bijeljina, Kneževo, Mrkonjić Grad, Prijedor i Sokolac 16, Banjaluka, Mrakovica, Novi Grad i Srbac 17, Doboj, Drinić, Zvornik i Srebrenica 18, Foča i Sarajevo 20, Rudo 21, Neum, Bileća i Gacko 22, Višegrad 23, te Trebinje i Mostar 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana