Kakvo nas vrijeme očekuje sutra

SRNA
Kakvo nas vrijeme očekuje sutra

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti uglavnom sunčano vrijeme uz oblačne periode i temperaturu vazduha do 33 stepena Celzijusova.

Kasnije tokom dana očekuje se toplije vrijeme uz postepen razvoj oblačnosti, koja lokalno može usloviti prolaznu kišu ili pljusak, pretežno po brdsko-planinskim predjelima na istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjeverni do sjeveroistočni, a u Hercegovini ujutro pojačan uz jake udare bure.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 15 do 20, u višim predjelima od 10, a dnevna od 27 do 33, u višim predjelima od 23 stepena Celzijusova.

U Srpskoj i FBiH danas je sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, a lokalni pljuskovi su registrovani u sjevernim, centralnim i istočnim područjima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 11, Han Pijesak 19, Čemerno 20, Kalinovik i Sokolac 21, Gacko i Srebrenica 22, Kneževo i Sarajevo, 23, Mrkonjić Grad 24, Rudo i Srbac 25, Višegrad, Zvornik i Foča 26, Neum, Bileća, Ribnik i Trebinje 28, Bijeljina, Doboj i Novi Grad 29, Banjaluka i Prijedor 30 i Mostar 32 stepena Celzijusova. /kraj/vsa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana