Kada će biti završena izgradnja treće trake na dionici puta Trebinje-Bileća

Srna
Kada će biti završena izgradnja treće trake na dionici puta Trebinje-Bileća

TREBINjE - Radovi na izgradnji treće trake na dionici magistralnog puta Trebinje-Bileća, koji su počeli u julu, u završnoj su fazi, potvrdio je Srni direktor Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” Milan Dakić.

Prema njegovim riječima, nakon izgradnje treće trake značajno će biti olakšano isključivanje vozila i biće neutralisane saobraćajne gužve u naselju Hrupjela kod gradskog groblja u Trebinju.

-Osim što je ova saobraćajnica proširena za jednu saobraćajnu traku, izvršeno je i uklapanje sa postojećim stanjem raskrsnice. U narednim danima biće postavljena horizontalna i vertikalna signalizacija, kao i zaštitna ograda i bankine - izjavio je Dakić.

On je istakao da je ovaj projekat rezultat dobre saradnje Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” i grada Trebinje.

-Javno preduzeće „Putevi Republike Srpske“ finansiralo je ovaj projekat, dok je grad Trebinje riješio imovinsko-pravne odnose i obezbijedio svu neophodnu dokumentaciju za izvođenje radova -rekao je Dakić.

Dodao je da će “Putevi Republike Srpske” i u narednim danima nastaviti sa unapređenjem putne infrastrukture u Trebinju.

Dakić je naglasio da je jedan od ciljeva “Puteva Republike Srpske” da zajedno sa lokalnim zajednicama rade na realizaciji ovakvih investicija, kako bi se poboljšali putna infrastruktura i bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana