Jednostavni i brzi „m:tel“ onlajn servisi: Kućna fotelja - najbolje mjesto za kupovinu uređaja

GS
Jednostavni i brzi „m:tel“ onlajn servisi: Kućna fotelja - najbolje mjesto za kupovinu uređaja

Udobna kućna fotelja je najbolje mjesto sa kojeg možete podnijeti zahtjev za neku od „m:tel“ usluga, kupiti uređaj iz „m:tel“ ponude ili platiti račun, poručili su iz kompanije „m:tel“.

-Uvijek je pravo vrijeme da sve što možete uradite onlajn. Bez odlaska u poslovnicu i sa besplatnom dostavom na vašu adresu u samo nekoliko klikova telefon, televizor, laptop, tablet, neke od konzola ili gedžeta iz  „m:tel“ web shop ponude, mogu biti na vašim vratima – naglasili su u ovoj kompaniji.

Bilo da se radi o mobilnim tarifama, integrisanim uslugama ili kućnom internetu, najbrži način da podnesete zahtjev za sve vrste usluga je upravo putem interneta, na adresi moj.mtel.ba.

Digitalni servisi štede vaše vrijeme i novac a jedan od najpraktičnijih je plaćanje  „m.tel“ računa direktno i bez dodatnih troškova putem  „m:tel“ web sajta.

-Budite dio generacije koja svoje poslove obavlja online, uštedite vrijeme, bez odlaska na prodajno mjesto! Korisnički veoma orijentisan, zvanični m:tel sajt www.mtel.ba nudi brojne mogućnosti. Za više informacija ili dodatna pojašnjenja pozovite 0800 50 000 – poručuju u  „m:telu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana