Javor osudio napad na radnika Hitne pomoći

SRNA
Javor osudio napad na radnika Hitne pomoći

PRIJEDOR- Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor osudio je napad na radnika Hitne pomoći u ovom gradu, koji je tom prilikom povrijeđen, te izrazio uvjerenje da će nadležni organi sankcionisati lice koje je izazvalo ovaj incident

"Ujedno, izražavam punu podršku svim zdravstvenim radnicima našeg grada koji profesionalno i odgovorno pružaju građanima neophodne zdravstvene usluge, ponekad i u otežanim uslovima.

Mi kao građani i korisnici njihovih usluga na svim nivoima treba da učinimo sve da im jedan takav odgovoran posao olakšamo, a nikako otežavamo", naveo je Javor.

On je ocijenio da su zdravstveni radnici heroji grada Prijedora i uvijek uz građane, saopšteno je danas iz Gradske uprave. "Bezbjednost svih zdravstvenih radnika na radnom mjestu biće nam ubuduće na prvom mjestu i na najvišem nivou, o čemu sam već razgovarao za rukovodiocima zdravstvenih ustanova u našem gradu", dodao je Javor.

Javor je bio vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Prijedor od 15. marta 2021. godine do izbora na dužnost gradonačelnika na prijevremenim izborima u decembru te godine.

Napad na radnika Hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor dogodio se 27. januara na radnom mjestu radnika. Radnici Doma zdravlja za danas su najavili okupljanje kojim će pružiti podršku kolegi kojeg je fizički napao član porodice pacijentkinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana