Jahorina centar skijaškog svijeta: Tina Maze na Jahorini

G.S.
Jahorina centar skijaškog svijeta: Tina Maze na Jahorini

Olimpijski Centar Jahorina sa ponosom najavljuje Digital Show konferenciju, koja će se održati od 6.10. do 9.10. Ova konferencija predstavlja vrhunac svjetskog skijaškog biznisa i okupiće stručnjake iz različitih oblasti kako bi zajedno istražili najnovije inovacije, poslovne mogućnosti i perspektive za budućnost industrije skijanja.

Nije tajna da je Jahorina već dugo poznata po svojim izvanrednim skijaškim terenima i bogatoj tradiciji zimskih sportova. Ali sada Jahorina postaje epicentar svhetskog skijaškog biznisa tokom Digital Show konferencije. Očekuje se dolazak stručnjaka iz svih krajeva svijeta, spremnih da razmjene svoja iskustva i doprinesu razvoju ove brzorastuće industrije.

Panelisti na konferenciji su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, među kojima će biti partneri iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Bugarske uključujući proizvođače opreme, menadžere skijaških centara, marketinške stručnjake i mnoge druge. Očekuju se diskusije, razmjenu ideja i stvaranje novih partnerstava tokom ovog događaja.

Kroz panele, učesnići se upoznati  sa najnovijim tehnološkim inovacijama koje će oblikovati budućnost skijanja. Sa stručnjacima iz oblasti, istraživaće se nove tehnike za unapređenje skijaškog iskustva.

Konferencija pruža priliku za umrežavanje i stvaranje poslovnih kontakata. Lideri iz ove industrije će otvoriti vrata novim poslovnim prilikama.

Među velikim imenima stručnjaka na Digital Show konferenciji će biti čast ugostiti jedno od najsvjetlijih imena u svijetu skijanja - Tinu Maze. Maze je olimpijska šampionka i legendarna figura u svijetu skijanja i sporta uopšteno.

Njeno učešće na konferenciji će dodatno obogatiti razgovore i omogućiti da se dublje razumije kako se skijaški svijet mijenja i razvija. Organizator se raduje što će imati priliku čuti njene perspektive i savjete, jer vjeruju da će njen doprinos biti inspiracija za sve  u ovom brzorastućem sektoru.

Osim inspirativnih panela i diskusija, sa ponosom se najavljuje i promocija drugog po redu časopisa o skijanju. Ovaj časopis će biti odličan izvor informacija i inspiracije za sve ljubitelje skijanja i planinarenja.

Kako bi se ova konferencija završila u velikom stilu, svi su pozvani i na nezaboravni party koji će uključivati nastup jedne od velikih zvijezda domaće muzičke scene. Očekuje se noć puna zabave, muzike i nezaboravnih trenutaka, i zbog toga ne propustite ovaj spektakularni završetak našeg događaja.

Digital Show Konferencija obećava da će biti mjesto gdje se susreću tradicija i inovacija, a Jahorina će postati epicentar skijaškog sveta tokom njenog trajanja.

Organizator Olimpijski centar Jahorina poziva sve zainteresovane da se pridruže ovom spektakularnom događaju i zajedno oblikuju budućnost skijaške industrije. Za više informacija o konferenciji, posetite  zvaničnu njeb stranicu www.oc-jahorina.com

Neka Jahorina postane vaša destinacija ovog oktobra, i zajedno ćemo oblikovati budućnost skijanja!

 

Takođe, iz Olimpijskog centra Jahorina s ponosom obaveštavaju  da je interesovanje za ski sezonu na Jahorini u porastu, čemu svjedoči podatak o broju prodatih karata u dosadašnjem dijelu pretprodaje. Ovim se potvrđuje pozicija Jahorine kao vodeće destinacije za zimski odmor. Zahvaljujući izuzetnom interesovanju tokom pretprodaje karata, sve pripreme su u punom jeku kako bi dočekali  goste.

Osim toga i promocije su privukle pažnju iz različitih dijelova svijeta. Očekuje se velik broj posjetilaca iz Londona, Kine, Turske, Rumunije i Mađarske, što će doprinijeti internacionalnom šarmu Jahorine.

"Spremni smo da pružimo nezaboravan doživljaj svima koji nas posjete, i radujemo se što ćemo zajedno sa našim gostima stvarati uspomene koje će ostati za cio život.

Hvala svima koji su prepoznali ljepotu i atraktivnost Jahorine, te što su izabrali da provedu svoj zimski odmor na našem predivnom skijalištu. Sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone i sve što nam donosi" navode iz Olimpijskog centra Jahorina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana