Iz hotela "Putnik" poručili: Sobe očišćene, otklonjeni svi nesporazumi

Milijana Latinović
Iz hotela "Putnik" poručili: Sobe očišćene, otklonjeni svi nesporazumi

BANjALUKA, NOVI SAD - Sobe u hotelu nisu bile neočišćene, jednostavno uočen je nedostatak u smislu fleka na krevetnini, ne na posteljini, ali smo u razgovoru sa predstavnicima škole sve rešili i što je najvažnije bezbednost dece ni na koji način nije ugrožena, rekao je "Glasu" menadžer u novosadskom hotelu "Putnik" Ljubomir Popović.

Grupa đaka iz OŠ "Branko Radičević" iz Banjaluke otputovala je sa agencijom "Unis turs" na ekskurziju u Novi Sad, a na društvenim mrežama jutros su osvanule fotografije iz jedne sobe na kojoj se vide fleke na krevetu i smeće u sobi.

- Sve nedostatke na koje su učenici ukazali smo otklonili. Normalno je da postoji neka fleka i na stolnjaku u restoranu se nađe fleka, ali nije reč o tome da nije oprano ili termički obrađeno prilikom pranja. Nema nikakvih zdravstvenih opasnosti po decu - rekao je Popović i naglasio da se veoma raduju djeci iz Banjaluke, koja često borave u ovom hotelu na ekskurziji.

Istakao je da je sa predstavnicima škole o svemu razgovarao, te da je sve riješeno. 

Vjerujem da je došlo do nesporazuma između osoblja na recepciji novosadskog hotela "Putnik" i čistačica te da su greškom djeci dali ključ neočišćene sobe. Uglavnom riješeno je sve, djeca su dobila čistu posteljinu i sve je u redu.

Rekao je to za "Glas Srpske" direktor banjalučke turističke agencije "Unis turs" s kojom su đaci iz OŠ "Branko Radičević" iz Banjaluke otputovali na ekskurziju u Novi Sad, Zoran Preradović, naglasivši da je i sam jutros bio šokiran fotografijama iz sobe na kojima se vidi okrvavljena posteljina i smeće.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana