I Milićani u akciji za pomoć fudbaleru Goranu Simiću

SRNA
I Milićani u akciji za pomoć fudbaleru Goranu Simiću

MILIĆI - Sportski centar Milići, Škola malog fudbala “Bambino” iz ovog mjesta i fudbalski klub “Proleter” iz Dvorova kod Bijeljine, pridružili su se akciji prikupljanja pomoći za nastavak liječenja i oporavak Gorana Simića - Picule, fudbalera “Slavije” iz Istočnog Sarajeva, koji je u maju povrijedio glavu

Direktor Sportskog centra u Milićima Mirko Simić izjavio je Srni da će sutra tim povodom u sportskoj dvorani u Milićima biti odigrane utakmice u kojima će se sastati mlađe kategorije “Bambina” i “Proletera”, dječaci od 2010. do 2015. godišta. Mirko Simić je podsjetio da je Goran Simić rođen u Milićima, te da je igrao za Fudbalski klub “Boksit”.

On je napomenuo da humanitarna akcija za nastavak liječenja Simića nosi naziv “Daj gol Picula”. Simić je pozvao sve humane ljude iz Milića i susjednih opština da podrže ovu akciju, shodno svojim mogućnostima, novčanim prilozima u donatorsku kutiju koja će biti postavljena na ulazu u Sportsku dvoranu. Utakmice u sportskoj dvorani u Milićima počeće sutra od 11.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana