Humanitarni tiket iz Mozzarta za višečlane porodice u Doboju

Mozzart
Humanitarni tiket iz Mozzarta za višečlane porodice u Doboju

„Humanitarni tiket petkom" nastavlja svoju misiju. U tradicionalnoj akciji kompanije Mozzart, plemeniti kladioci tipovali su i tokom juna, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću kompletan dobitni fond uputio je na adresu višečlanih porodica u Doboju.

Ukupnom mjesečnom fondu, uspješnim tipovanjem, doprinio je poznati fudbalski trener Igor Duljaj, dok su listići Žarka Paspalja, Slaviše Čurovića i Ostoje Mijailovića, zahvaljujući Mozzartu, imali zagarantovane dobitke. Ulog je, tradicionalno, donirala kompanija Mozzart, a ukupan fond dobitnih i zagarantovanih suma uputili su udruženju koje okuplja porodice sa četvoro i više djece sa područja grada Doboja.

„Podršku koju je pružila kompanija Mozzart gledamo veoma pozitivno. To je značajan doprinos našem radu i pokazuje društvenu odgovornost kompanije prema porodicama sa više djece. Sredstva donirana iz kompanije Mozzart biće utrošena na organizaciju edukativnih i sportskih aktivnosti tokom ovogodišnje manifestacije „Susret beba" i nabavku školskog pribora", poručuje Olivera Nedić, izvršna direktorica Udruženja porodica sa četvoro i više djece "Budućnost 4" Doboj.

 

Udruženje „Budućnost 4" osnovano je prije 17 godina, a danas okuplja oko 250 porodica, od kojih je najbrojnija porodica sa 13 djece. Članstvo u Udruženju omogućava im razne pogodnosti, kao što su podrška u obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti, socijalna pomoć, organizacija kulturnih i sportskih aktivnosti, te različiti oblici pomoći i savjetovanja. Posvećenim radom, za svoje članove izborili su pravo na besplatan boravak djece u vrtićima u Doboju, kao i na finansijsku pomoć nezaposlenim roditeljima.

Vrijedni članovi udruženja često organizuju edukativne radionice, sportske događaje i takmičenja, kulturne manifestacije, humanitarne akcije, te uručenja donacija hrane, odjeće, školskog pribora i drugih potrepština. Tradicionalnu manifestaciju „Susret beba" organizuju od 2015. godine.

U narednom periodu žele da omasove članstvo, unaprijede aktivnosti i sklope nova partnerstva kroz projekte koji će dodatno podržati porodice sa četvoro i više djece. Podršku na tom putu pružaju im lokalna zajednica i donatori među kojima je sada i kompanija Mozzart koja tradicionalno podržava višečlane porodice širom naše zemlje, a kroz akciju „Humanitarni tiket petkom" nastaviće da šire humanost. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana