Humanitarac Zoran Mijić donirao paketiće

Srna
Foto: Srna

KOZARSKA DUBICA- Humanitarac iz Kozarske Dubice Zoran Mijić danas je obradovao novogodišnjim paketićima prvačiće Osnovne škole "Sveti Sava" u Kozarskoj Dubici.

Nekoliko dana ranije u toj školi Mijić je najavio da će u narednom periodu za učenike biti izgrađena i igraonica na otvorenom.

Mijić je rekao novinarima da je juče donirao igračke i slatkiše za hospitalizovanu djelu Klinike za dječije bolesti UKC-a Republike Srpske u Banjaluci, u vrijednosti 1.000 KM.

Mijić će do kraja godine paketićima i igračkama obradovati i mališane iz vrtića na području Kozarske Dubice, Kostajnice, Prijedora i Novog Grada.

Nabavka lijekova za bolesne, prehrambenih paketa za ugrožene porodice, ali i stvaranje boljih uslova za najmlađe vrijednim donacijama brojnim vrtićima i školama, te izgradnjom sportskih igrališta i nabavkom opreme za 60 sportskih klubova, samo su neke od mnogobrojnih djela koja je u protekle dvije godine realizovao Mijić.

On je za svoj humanitarni rad dobio 57 odlikovanja, a svoje humanitarne aktivnosti realizuje uz podršku zvaničnika Republike Srpske, predsjednika Milorada Dodika, generalnog direktora UKC-a Republike Srpske Vlade Đajića i predsjednika Narodne partije Srpske Darka Banjca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana