Gazda iz BiH radniku za rođendan poklonio auto

Agencije
Gazda iz BiH radniku za rođendan poklonio auto

U moru poslovnih subjekata koji teže ispunjavanju svojih ciljeva, firma iz Visokog se izdvojila kao sjajan primjer kako se istinska posvećenost prema radnicima može manifestovati u obliku gesta koji pomjera granice očekivanog.

Ova priča, koja nam stiže iz Visokog, nudi nam vjetar u leđa i podsjetnik na to koliko je važna zahvalnost i priznanje u poslovnom svijetu.

Naime, gazda firme je odlučio da u poseban dan – rođendan svog dugogodišnjeg radnika Edina Dragunića – učini nešto što rijetko viđamo. Edin, koji je tokom svoje karijere sa firmom proslavio nevjerovatnih 20 godina lojalnosti, nije očekivao da će se taj dan pretvoriti u neviđeno uzbuđenje. Kao znak zahvalnosti za svoju neumornu predanost i trud, gazda je svom cijenjenom zaposleniku poklonio prelijep auto.

Ovaj nevjerovatan gest, kojeg su obznanili uz fotografije nasmijanog Edina pored novog automobila, služi kao inspiracija i podsjetnik da lojalnost i predanost zaslužuju nagradu.

“Lojalnost je dobrovoljna, nema prisile, a mi ćemo istu maksimalno nagraditi,” poručili su iz firme, jasno naglašavajući koliko cijene svoj tim.

Edin Dragunić, koji je bio više nego pozitivno iznenađen, osjetio je da njegov trud nije prošao neprimijećen. Ovaj trenutak će zasigurno ostati urezan u njegovom sjećanju, ali i u sjećanju svih nas koji svjedočimo ovoj dirljivoj priči. Uz želje za sigurnim kilometrom na novom automobilu, nadamo se da će Edin nastaviti pružati svoje najbolje i u budućnosti, inspirisan gestom koji je zaslužio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana