Financ, Soccerbet i m:tel zvanični partneri za korišćenje s:bon vrijednosnog vaučera

GS
Financ, Soccerbet i m:tel zvanični partneri za korišćenje s:bon vrijednosnog vaučera

Širenje portfolija usluga i distributivne mreže.

Kompanije Financ i m:tel potpisale su ugovor o saradnji sa Soccerbet-om za korišćenje s:bona – vrijednosnog vaučera koji omogućava učešće u igrama na sreću, ali i plaćanje različitih proizvoda i usluga. Potpisivanjem ovog ugovora, Financ, m:tel i Soccerbet ojačavaju vezu već postojećih i šire bazu novih korisnika.

S:bon je nova usluga kompanije m:tel, u čijem sastavu posluje i Financ, a koja korisnicima život čini jednostavnijim i omogućava plaćanje različitih roba i usluga, poput dopune prepaid računa u m:tel mreži ili učešća u igrama na sreću, i to sve putem jedinstvenog vrijednosnog vaučera. S:bon je već sada dostupan putem partnerske mreže distribucije na prodajnim mjestima širom BiH, a vrijednost svakog vaučera moguće je provjeriti putem korisničke platforme sbon.ba.

Iz m:tel-a navode da je ovo put koji će građanima olakšati život i omogućiti da vremenom sve svoje obaveze plaćaju brže i lakše, dok će kompaniji osigurati da širenjem poslovanja više ulaže u zajednicu. Inače, kompanija m:tel je među rijetkim preduzećima koja posluju na maksimalnoj stopi likvidnosti, bez ikakvih dugovanja i kao takva je dokazano najpoželjniji partner za širenje novih poslovnih poduhvata u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana