Emisija “Dobro veče sa Andrijom” na UNA TV: Zoran Cvijanović na meti kolege

Una TV
Emisija “Dobro veče sa Andrijom” na UNA TV: Zoran Cvijanović na meti kolege

BANjALUKA - Glumačka legenda Zoran Cvijanović gost je novog izdanja emisije “Dobro veče sa Andrijom” na UNA televiziji od 21.30 časova.

Emotivno duboke priče o prošlosti, privatnim, ali i aktuelnim društvenim temama, iskren razgovor dvojice glumaca, Zoranove suze i Andrijin muk neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Cvija će dati i svoje viđenje današnjih promjena, govoriti o zahvalnosti što su pozorišta puna jer, kako kaže, ova institucija je danas na prvoj liniji fronta protiv neke nove kulture, promjene jezika, nasilništva i izmišljanja gluposti. Saznaćemo kakav je profesionalac bio legendarni Bata Živojinović i otkriti zašto je Bekim Fehmiu bio najveći od svih.

Čućemo zanimljivosti o raznim poslovima kojima se bavio uz glumu, voli da kaže da je bio i savjetnik u Vladi Srbije jer ljudi vole to da čuju i mnogo im je to smiješno. Neizostavan dio emisije je i međusobno prozivanje, odnosno “roštiljanje” gosta i domaćina i obojica će biti neumoljivi. Čućemo i kako Cvija nije bio podoban za vojsku zbog nedovoljne tjelesne razvijenosti i na koji dio tijela se to odnosilo, zašto niko nije želio da ga čuva kad je bio mali i njegovo mišljenje o Andrijinom talentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana