Ekskluzivni koncert Džibonija na NetWork 12 konferenciji

G.S.
Ekskluzivni koncert Džibonija na NetWork 12 konferenciji

Ove jeseni, svi putevi vode do NetWork 12 konferencije – središta poslovno tehnoloških trendova a i dobre zabave! Od 23. do 25. oktobra 2024. godine, Grand Hotel Neum će ugostiti vodeće IT stručnjake, inovatore i poslovne lidere iz cijelog svijeta. Ali to nije sve! Pripremite se za noći ispunjene vrhunskim zabavama i netnjorkingom koje će doseći vrhunac uz nastup jedinstvenog Zlatana Stipišića Džibonija.

Legendarni muzičar poznat po nekima od najvećih hitova ovih prostora poput "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Činim pravu stvar", donosi svoju magiju na NetWork 12, obećavajući nezaboravan muzički spektakl. Njegova muzika, spoj rocka, popa i dalmatinskih melodija, uvijek stvara emotivnu atmosferu koja ostaje urezana u sjećanje, a poznato je da svoju publiku uvijek može "pjesmom kupiti".

Dugogodišnji organizatori konferencije, agencija Communis, naglašavaju zadovoljstvo što ove godine dovode izvođača takvog kalibra, koji će unaprijediti iskustvo učesnika kroz spoj vrhunske muzike i poslovno-tehnološke izvrsnosti. 

„Naša misija je kontinuirano unapređivati kvalitet konferencije, prateći najnovije globalne trendove i pružajući relevantne i inovativne teme. Fokus ove godine je na umjetnoj inteligenciji, sigurnosnim rješenjima, novim metodama razvoja softvera i soft-skills temama. Već dvanaestu godinu, konferencija okuplja vodeće stručnjake, inovativne umove i entuzijaste iz različitih oblasti, a priređuje i najpoznatije partyje. Dovođenjem izvođača poput  Zlatana Stipišića Džibonija dodatno obogaćujemo događaj, osiguravajući učesnicima nezaboravne trenutke i vrhunsku zabavu. Ova posvećenost kvalitetu i inovacijama čini NetWork konferenciju zaista jedinstvenim događajem", poručuju iz Communis.

Ne propustite priliku da budete dio ovog prestižnog događaja – osigurajte svoje mjesto među vrhunskim inovatorima i vizionarima i uživajte u muzičkom putovanju na koje će vas odvesti Zlatan Stipišić Džiboni!  

Sve najnovije informacije o konferenciji, kao i novosti, mogu se pratiti na službenoj stranici www.networkkonferencija.ba te na društvenim mrežama  LinkedIn,  Facebook, Instagram i Twitter

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana