Dva autobusa u nedjelju prevoze građane na Kozaru

Srna
Foto: RTRS

NOVI GRAD - Direktor Turističke organizacije Novi Grad Nebojša Todić rekao je da su popunjena mjesta u dva autobusa obezbijeđena za prevoz građana na dvodnevnu manifestaciju “Dani zime na Kozari” koja počinje sutra.

On je naveo da je i ove godine iz Novog Grada obezbijeđen besplatan prevoz, te da autobisu polaze u nedjelju, 4. februara, u 9.00 časova.

Todić je rekao da će u takmičarskom dijelu učestvovati četiri ekipe iz ove lokalne zajednice.

“U gasto takmičenju učestvovaće ekipa Srednjoškolskog centra 'Đuro Radmanović'  te ekipe lovačkih udruženja 'Fazan' i 'Srndać'. Osim toga, u sportskim takmičenjima učestovati ekipa Karate kluba 'Rajko Crnobrnja Gligo'”, rekao je on.

Todić očekuje da će brojni građani iz Novog Grada prisustvovati manifestaciji odlaskom svojim automobilima.

U okviru “Dana zime na Kozari” za sutra je planiran zimski omladinski marš u organizaciji Planinarskog kluba “Albatros” i ski-kup u organizaciji Planinarsko-skijaškog društva “Ljubijski rudar”.

Drugog dana manifestacije planiran je centralni događaj, sportsko takmičenje gradova i opština u zimskim igrama, gastro takmičenje turističko-ugostiteljskih škola, izviđačkih odreda, planinarskih društava i lovačkih udruženja u pripremanju kotlića, te bogat kulturno-zabavni program.

Organizator je gradska Turistička organizacija u saradnji sa Nacionalnim parkom Kozara i turističkim organizacijama Kozarska Dubica, Novi Grad i Gradiška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana