Duple gige i novi telefon!

M:tel
Duple gige i novi telefon!

Kada je dvostruko sve je bolje! Izaberi jednu od m:tel Pretplata tarifa i uživaj u duplom mjesečnom bonusu za mobilni net: Start sa 6 GB, Plus sa 10 GB, Plus NET ili Top sa 50 GB, Max sa 100 GB ili Premium tarifa sa 200 GB mobilnog neta!

Uz duplo više neta izaberi i novi telefon iz posebne ponude sa tri atraktivna modela koji svojim izgledom i mogućnostima nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Odlični Honor X7B telefon nudi mnogo toga po pristupačnoj cijeni. Odlikuju ga fantastične kamere i baterija velikog kapaciteta za dugotrajno uživanje na vrhunskom ekranu, a može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 13,84 KM.

Kada je riječ o fotografijama, obrati pažnju na Redmi Note 13 Pro telefon jer ćeš sa njegovom trostrukom kamerom od 200 MP sačuvati svaku uspomenu u najljepšem svjetlu. Uvjeri se da kod ovog modela ništa nije prepušteno slučaju i pronađi ga u m:tel ponudi uz mjesečnu ratu od 23,44 KM.

Moćan i neodoljivo privlačan, Galaxy Z Flip6 je savršen spoj stila i robusnosti. Nudi ti sofisticiranost u svakom dodiru a istovremeno i nevjerovatne mogućnosti podržane vještačkom inteligencijom. Jedan je od najboljih preklopnih telefona današnjice, staje u svaki džep a može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 95,37 KM.

Šeruj, strimuj i surfuj uz dvostruko više neta u naredne dvije godine na svom novom telefonu iz m:tel ponude!

Za više informacija pozovi 080050000 ili posjeti www.mtel.ba.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana