Dragan Došen: Osjećam se super, ljekari me paze

D. K., Foto: G. Šurlan
Dragan Došen: Osjećam se super, ljekari me paze

Banjaluka - Super se osjećam, a ljekari i osoblje se prema meni odnosi fenomenalno. Zadivljen sam njihovom pažnjom i sada sam dobro, rekao je dvadesetčetvorogodišnji Dragan Došen iz Kozarske Dubice, za čiji su se život od 5. maja borili ljekari Univerzitetsko-kliničkog centra Banjaluka.

Iako je bio u komi i priključen na aparate za disanje, a ljekari se ne nisu usuđivali da prognoziraju bilo šta, Dragan je uspio da preživi.

Načelnik Klinike za neurohirugiju UKC Banjaluka Vesna Ivanišević rekla je da je zdravstveno stanje Dragana zadovoljavajuće, da ima amneziju, ali da ne postoji mogućnost za komlikacije koje su opasne po njegov život.

- Sve statistike govore da je ovakav slučaj koji se desio sa Draganom, nemoguće preživjeti. Ipak zahvaljujući najhitnijim operacijama i dijagnostikama on je spasen - istakla je Ivaniševićeva.

Direktor Univerzitetskog-kliničkog centra Banjaluka Brano Topić rekao je rukovodstvo UKC-a ponosno što je spasen ovaj mladić.

Na Dragana i njegovog dvadesetdevetogodišnjeg brata Srđana, koji je preminuo prije dva mjeseca, dok su spavali pucala je njihova majka Milena.

Poslije tragičnog događaja majka je popila esenciju i od posljedica trovalja preminula isti dan u Kliničkom centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana