Dragan Brdar kandidat za načelnika Kozarske Dubice

Srna
Dragan Brdar kandidat za načelnika Kozarske Dubice

KOZARSKA DUBICA - Dragan Brdar kandidat je NPS-a za načelnika opštine Kozarska Dubica na predstojećim lokalnim izborima.

Opštinski odbor NPS-a predstavio je sinoć na sastanku i odborničku listu na čijem je čelu Tanja Tuleković.

Brdar je zahvalio za ukazano povjerenje, te za naredni period najavio razgovore sa sugrađanima o prioritetnim problemima sa kojima se susreću.

Predsjednik NPS-a Darko Banjac rekao je da je cilj Opštinskog odbora NPS-a da na izborima osvoji 11 odborničkih mandata.

On je naglasio da je zahvaljujući timskom radu ove stranke u posljednjih šest godina stiglo dosta značajnih projekata u Kozarsku Dubicu, te da je ubijeđen u NPS-ovu pobjedu kandidata za načelnika i odborničke liste u ovoj lokalnoj zajednici.

Kada je riječ o nosiocu liste, Banjac je rekao da se Tulekovićeva, koja je direktor Spomen-područja Donja Gradina, godinama zalaže za predstavljanje prave istine o stradanju u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu objavivši više autorskih knjiga.

Tuleković je izjavila da joj je velika čast ali i odgovornost biti nosilac liste za odbornike u Skupštini opštine Kozarska Dubica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana