Donacija iz Mozzarta za kreativce iz Rogatice

Mozzart
Donacija iz Mozzarta za kreativce iz Rogatice

Kompanija Mozzart uvijek je tu da podrži one koji se bave edukacijama, kreativnošću, sportom… A upravo su to oblasti kojima su posvećeni u Edukativno-kreativnom centru „Jagodice" u Rogatici. Kako bi nastavili da razvijaju talente kod mladih, iz Mozzarta je na njihovu adresu stigla vrijedna donacija u vidu materijala za radionice.

"Upućeni smo da je kompanija Mozzart do sada mnogima pomogla kroz brojne donacije i sponzorstva. Zato nas je vijest o podršci našem udruženju posebno obradovala. Mnogo nam znači ova donacija i pomoć koju su nam pružili. Naši članovi su oduševljeni, a dječica jedva čekaju da rade razne kreativne stvari sa materijalima koje su nam poslali", poručuje Jelena Jagodić, predsjednica Udruženja Edukativno-kreativni centar „Jagodice", Rogatica.

Udruženje ove godine proslavlja prvi rođendan, pa im je poklon iz Mozzarta stigao u pravi čas. Centar se bavi različitim aktivnostima za djecu, a svakodnevno održavaju edukativne, kreativne i sportske radionice za mališane uzrasta od tri do šest godina.

Tim ovog Centra posvećeno radi sa najmlađima kako bi razvili njihove sklonosti ka učenju, kreativnom stvaralaštvu i raznim vrstama sporta…

Radionice će im sada biti još zanimljivije jer je iz Mozzarta stigao i novi televizor, ali i pregršt kreativnog materijala. U narednom periodu, u skladu sa godišnjim dobima, najavljuju nove, zanimljive aktivnosti za mališane koje pozivaju da postanu članovi „Jagodice" iz Rogatice.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana