Dodjelom diploma obilježen Dan i godišnjica Nezavisnog univerziteta Banjaluka

G.S.
Dodjelom diploma obilježen Dan i godišnjica Nezavisnog univerziteta Banjaluka

BANjALUKA - Povodoma Dana i 19 godina postojanja Nezavisnog univerziteta Banjaluka danas je održana svečana dodjela diploma doktorantima, master i studentima osnovnih studija svih fakulteta.

Znanje je sve važniji resurs i zbog toga je kvalitetno obrazovanje prioritet modernog čovjeka, istako je Rektor Nezavisnog univerziteta prof. dr Ostoja Barašin čestitajući sticanje zvanja. Već 19 godina Nezavisni univerzitet Banjaluka unapređuje kvalitet visokog obrazovanja, u skladu sa novim trendovima u okruženju.

„Sve godine  iza nas  su bile godine uspješng rada i mnogih savladanih preprek“, naveo je Barašin i istakao  da je Nezavisni univerzitet  obezbijedio  konstantan rast i razvoj i postao jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj i BiH.

„Naš ljudski i materijalni potencijal  garancija su našeg  budućeg  dugoročnog razvoja. Od posebnog značaja je činjenica da je velika većina diplomaca sa diplomom Nezavisnog univerziteta  dobila posao u struci za koju su se školovali  na različitim pozicijama  širom Republike Srpske, BiH, ali i u državama regiona bivše SFRJ. Nezavinsi univerzitet Banjaluka je mjesto na kojem počinje budućnost“, poručio je prof. dr Ostoja Barašin i u svom obraćanju.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana