Dodik: “Ženski rezon” u osnovi djelovanja SNSD-a - mir, stabilnost, bezbjednost

Srna
Dodik: “Ženski rezon” u osnovi djelovanja SNSD-a - mir, stabilnost, bezbjednost

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Kozarskoj Dubici povodom obilježavanja Osmog marta da je “ženski rezon” u osnovi političkog djelovanja i programa te stranke, a to je mir, stabilnost, bezbjednost i okupljanje, bez nestabilnih, ratnih uslova.

“To je ono što mi radimo. Mi želimo stabilnu i mirnu Republiku Srpsku, da nijedan čovjek ne uzme pušku i da se ništa ne dešava na tom planu. To je ono što želimo svi zajedno. Zato smo ovdje večeras”, rekao je Dodik novinarima.

On je istakao da je organizacija SNSD-a u Kozarskoj Dubici jedna od aktivnih.

“Drago mi je što u cijeloj Republici vidim okupljanje, što ljudi iz opštinskih i gradskih odbora ove stranke nalaze resurse kako bi okupljanja i zabave bile na najboljem nivou. U Dubici želimo da očuvamo našu stabilnu poziciju i svakako ovo okupljanje žena, ne samo večeras, je dokaz veličine naše strukture i organizacije”, rekao je Dodik.

Predsjednik SNSD-a je svim ženama čestitao 8. mart i poželio da im mnogo dana u godini prođe u veselju i slavlju.

Proslavi Dana žena u Kozarskoj Dubici, koju je organizovao lokalni SNSD, večeras je prisustvovala i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, kao i brojni članovi i simpatizeri ove stranke.  

SNSD prava snaga društva u kojem žene zauzimaju ključne pozicije

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da manifestacije koje povodom obilježavanja Dana žena organizuje SNSD pokazuju da je SNSD prava snaga ovog društva u kojem žene zauzimaju ključne pozicije.

Dodik je večeras prisustvovao proslavi Međunarodnog dana žena koju je organizovao Gradski odbor SNSD-a u Banjaluci, a potom i u Kozarskoj Dubici.

“Obilježavanje 8. marta večeras smo nastavili u Kozarskoj Dubici u organizaciji SNSD-a. Ove manifestacije pokazuju da je SNSD prava snaga ovog društva, a žene zauzimaju ključne pozicije u njemu”, napsioa je dodik na “Tviteru”.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana