Zvaničnici Srpske čestitali Ramazanski bajram: Praznični dani da unesu radost i mir u sve domove

SRNA
Zvaničnici Srpske čestitali Ramazanski bajram: Praznični dani da unesu radost i mir u sve domove

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je vjernicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram, sa željom da ovaj veliki praznik proslave u duhu tradicije i običaja u krugu svojih porodica u zdravlju i sreći.

"Neka predstojeći praznični dani unesu radost i mir u sve domove i među sve ljude i podsjete na neprolazne vrijednosti, uvažavanje i poštovanje različitosti", naveo je Dodik u čestitki.

Muslimani u BiH i širom svijeta sutra dočekuju Ramazanski bajram, kojim se obilježava kraj ramazana, odnosno mjeseca posta.

Višković: Da bajram podsjeti na važnost dijaloga i povjerenja među ljudima

 Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama i svim vjernicima poželio da radost ovog praznika podijele sa svojim najdražima.
"Neka nas ovaj veliki praznik, kojim se obilježava završetak mjeseca Ramazana, podsjeti na važnost solidarnosti, međusobnog dijaloga i povjerenja među ljudima. Na temelju ovih vrijednosti, te poštovanja bogate tradicije i kulture svakog naroda, gradimo društvo napretka i blagostanja", naveo je Višković u čestitki u ime Vlade Republike Srpske.

Stevandić: Bajram uči međusobnom uvažavanju

Nenad Stevandić čestitao je Ramazanski bajram svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Srpskoj i BiH sa željom da praznik provedu u zdravlju i blagostanju, okruženi porodicom i prijateljima.
"Ramazanski bajram uči nas da se okrenemo istinskim vrijednostima, da njegujemo humanost, toleranciju, međusobno razumijevanje i uvažavanje na dobrobit cjelokupne zajednice", istakao je Stevandić u čestitki.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana