Dodik: Organizacija žena u partiji stabilna i važna

Srna
Foto: Srna

TREBINjE - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Trebinju da je organizacija žena u partiji stabilna i važna, te da je proslava Dana žena dio zahvalnosti kako bi im pokazali da su uvijek važne. “

Gotovo pola članova su žene. Mislim da u tome leži stabilnost naše organizacije i zato smo ovđe da im zahvalimo”, rekao je novinarima Dodik.

On je dodao da će SNSD imati kandidate i pobijediti na lokalnim izborima.

Komentarišući imenovanje Luke Petrovića za potpredsjednika stranke, Dodik je rekao da on kao direktor “Elektroprivrede Republike Srpske” može da ima uvida u javna preduzeća, zbog čega je i ponuđen da sredi tu oblast.

Dodik je rekao da u SNSD-u vrednuju rad, pa je tako sada Petrović na višoj funkciji od generalnog sekretara.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Republike Srpske Dušica Šolaja rekla je novinarima da je zadovoljstvo što su u Trebinju na druženju sa članicama i simpatizerkama.

Ona je izrazila zahvalnost za sve ono što aktivi žena u gradovima i opštinama čine za sve veličanstvene pobjede SNSD-a.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Trebinje Valerija Lakić rekla je novinarima da su se okupili zbog proslave Dana žena, 8. marta, da je proslava humanitarnog karaktera, a sredstva će biti namijenjena onome za koga Aktiv žena procijeni da mu je taj novac potreban.

Potpredsjednik Gradskog odbora SNSD Trebinje Mirko Ćurić rekao je da su žene odgovorne, gđe god se nalaze, te da je značajno što su ovakvi skupovi humanitarnog karaktera.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je da su žene najčvršći oslonac SNSD-a, te da je ova podrška i dan posvećen njima važan i za porodicu i buduće rezultate.

Petrović je istakao da je u posljednjih sedam godina Trebinje izniklo u ozbiljnu destinaciju, privlačan grad, čega ne bi bilo da nemaju čvrst oslonac u Banjaluci, gđe je Vlada, predsjednik Republike Srpske i stabilne institucije.

“Svi zajedno možemo da pravimo rezultate. Bilo je i biće stabilnosti veze između Banjaluke i Trebinja. To je nerazdvojiva cjelina”, rekao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana