Dodik nakon teksta u "Glasu Srpske" najavio pomoć za bake iz Kozarske Dubice

GS
Foto: GS

BANjALUKA - Bake Nevenka i Rajka Pralica iz Kozarske Dubice, koje teško bolesne žive u maloj oronuloj kući, već danas će dobiti sve neophodne potrepštine, najavio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik je naveo da je jutros prije svih obaveza, duboko potresen tekstom u "Glasu Srpske" o ove dvije bake, odmah pozvao humanitarku Ljilju Garaču iz tog mjesta.

-Bake Nevenka i Rajka Pralica će već danas dobiti sve neophodne potrepštine, a moji saradnici će detaljno utvrditi šta je sve potrebno uraditi kako bi njihov život bio bolji, sigurniji i dostojanstveniji - napisao je Dodik na svom "Tviter" nalogu.

On je istakao da je briga o starima obaveza svakog odgovornog društva.

"Glas Srpske"  danas je objavio tekst o ovim bakama iz Kadin Jelovca kod Kozarske Dubice koje teško bolesne, žive u maloj oronuloj kući bez električne energije i vode zbog čega im je potrebna pomoć humanih ljudi kako bi dobile krov nad glavom dostojan čovjeka.

 

Jutros prije svih obaveza, duboko potresen člankom u Glasu Srpske o dvije bake iz Kozarske Dubice, odmah sam pozvao humanitarku Ljilju Garaču iz tog mjesta. pic.twitter.com/AbAbcHpd8Y

— Milorad Dodik (@MiloradDodik) June 10, 2022

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana