Dodik: “Glas Srpske” istinski svjetionik istine

GS
Dodik: “Glas Srpske” istinski svjetionik istine

BANjALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je “Glas Srpske” svih ovih decenija list sa najdužom tradicijom u Srpskoj i BiH i istinski svjetionik istine i novinarskih postulata, a zahvaljujući profesionalnom i objektivnom izvještavanju, te raznovrsnom sadržaju, ostao je nezaobilazno štivo na našim prostorima.

-Izuzetno mi je drago što ste uspjeli da zadržite kontinuitet u profesionalnom novinarskom radu i poslovanju i tako nastavite dugogodišnju tradiciju 'Glasa Srpske', kao ozbiljnih novina koje se čvrsto drže principa objektivnog i profesionalnog novinarstva. Želim vam mnogo uspjeha u daljem radu - naglasio je predsjednik Dodik u čestitki povodom 81 godine postojanja i rada najstarijeg dnevnog lista u Republici Srpskoj i BiH

Predsjednik Srpske uputio je čestitku direktoru “Glasa Srpske” Borisu Dmitrašinoviću, glavnom i odgovornom uredniku Borjani Radmanović Petrović i svim zaposlenima.

Temelji novinarstva u RS i BiH udareni su upravo štampanjem prvog broja „Glasa” 31. jula 1943. godine u Župici kod Prekaje, nedaleko od herojskog Drvara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana