Doček uz Anu Kokić i „Noć srpskog folklora“

SRNA
Doček uz Anu Kokić i „Noć srpskog folklora“

BRČKO- U Brčkom će sutra na otvorenom biti organizovan doček pravoslavne Nove godine, uz koncert pjevačice Ane Kokić. Koncert će početi u 22.00 časa, a bina će biti postavljena na parkingu hotela "Jelena", u centru grada.

Organizator dočeka je Srpsko prosvjetno i kulturno društvo /SPKD/ "Prosvjeta" iz Brčkog, uz pokroviteljstvo predsjednika Skupštine distrikta Siniše Milića.

Predsjednik "Prosvjete" Predrag Stevanović rekao je da će prethodno biti održan koncert narodnih srpskih igara i pjesama "Noć srpskog folklora" u Domu kulture od 20.00 časova na kojem će se predstaviti folklorni ansambli srpskih kulturno-umjetničkih društava sa područja distrikta. Ulaz na koncert srpskog folklora nije slobodan i plaća se po cijeni od tri KM.

Stevanović je istakao da su oba koncerta dio manifestacije "120 godina Prosvjete". "Za sve građane koji dođu obezbijedili smo besplatne tople napitke i peciva, a u ponoć nas očekuje i spektakularan vatromet", rekao je Stevanović novinarima. Doček pravoslavne Nove godine pomogli su i brojni brčanski privrednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana