Đurđević i Mitrović obećali pomoć za paketiće djeci na Kosmetu

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA- Predstavnici Skupštine grada Bijeljina obećali su pomoć banjalučkom Odboru za pomoć Kosovu i Metohiju u obezbjeđivanju paketića srpskoj djeci na Kosmetu, rekao je danas predsjednik Odbora Milorad Arlov nakon sastanka sa predsjednikom i potpredsjednikom Skupštine grada Aleksandrom Đurđevićem i Milenkom Mitrovićem.

Arlov je sa Đurđevićem i Mitrovićem razgovarao i o bezbjednosnoj, političkoj, kao i humanoj situaciji srpskog naroda i borbi za opstanak na Kosovu i Metohiji, saopšteno je iz ovog odbora.

U saopštenju je navedeno da će Arlov sutra na administrativnom prelazu Končulj kod Bujanovca podijeliti stipendije, paketiće za seoske škole u Novom Brdu i Kosovkom Pomoravlju na Kosmetu.

- Ovih dana po mnogim mjestima na Kosmetu djeli se više od 1.000 paketića našeg odbora. Meni je ulazak na Kosovo i Metohiju zabranjen već osam puta, tako da se ne nadam da ću sutra moći da uđem na Kosmet - rekao je Arlov.

On je istakao da je bitno da humanost Republike Srpske ne prestaje, te da se pruža velika podrška srpskom narodu na sjeveru i jugu Kosmeta "da izdrži i da bude mir koji oni samo žele, mir i dostojanstvo života i opstanka na Kosovu i Metohiji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana