Đokić: Socijalisti doprinijeli vidljivom razvoju Stanara, građani to prepoznali

Srna
Foto: Arhiva

STANARI - Socijalistička partija dala je vidljiv doprinos rastu i razvoju opštine Stanari, što su njeni građani prepoznali dajući joj podršku koja sve više raste, izjavio je Srni predsjednik ove stranke Petar Đokić.

On je pohvalio rad Opštinskog odbora Socijalističke partije u Stanarima čije su inicijative podržavane sa republičkog nivoa, a na korist svih građana ove lokalne zajednice.

"Naš odnos prema građanima Stanara je takav da pokazujemo maksimalnu solidarnost u svakoj situaciji u kojoj su bili. I ubuduće ćemo imati takav odnos i doprinositi tome da Stanari nastave da se razvijaju kao opština", rekao je Đokić koji večeras u Stanarima prisustvuje obilježavanju devet godina rada lokalnog odbora ove partije.

Prema njegovim riječima, Opštinski odbor Socijalističke partije u Stanarima, iako mlad i sa mladim rukovodstvom, po uspješnosti se podigao visoko na ljestvici sa tendencijom da bude jedan od najboljih odbora ove partije u Republici Srpskoj.

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije u Stanarima Denis Stevanović istakao je da su socijalisti, zahvaljujući koordinaciji svojih kadrova na lokalnom i republičkom nivou, omogućili da se na području Stanara realizuju investicioni projekti vrijedni više od milion KM.

"Investicije su se ogledale u realizaciji infrastrukturnih projekata, utopljavanju škola, nabavci mehanizacije za lokalno komunalno preduzeće, projektima realizovanim posredstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i drugim", rekao je Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana