Đokić: Potrebno kvalitetno snabdijevanje strujom svih u Stanarima

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA- Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa načelnikom Stanara Radojicom Ćelićem i predsjednikom Skupštine te opštine Denisom Stevanovićem o obezbjeđenju kvalitetnog snabdijevanja električnom energijom pojedinih mjesnih zajednica koje pripadaju distributivnom području preduzeća "Elektrokrajina".

Na sastanku je posebno ukazano na probleme na području mjesnih zajednica Brestovo, Mitrovići, Dragalovci i Osredak, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Konstatovano je da je rješavanje ovog pitanja od prioritetnog značaja za stanovnike ovih mjesnih zajednica, te izražena potreba rekonstrukcije i modernizacije niskonaponske i visokonaponske mreže na ovom području.

Dogovoreno je da predstavnici opštine sa predstavnicima "Elektrokrajine" nastave konsultacije o ovom pitanju radi pronalaženja zadovoljavajućeg rješenja, navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i predstavnik preduzeća "Elektrokrajina" Banjaluka Saša Popović i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Todorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana